Blog

2021.09.25 12:45
Spájz Szörp
Spájz Szörp
Újdonság! Szörpös sör

AKI KÖVETI A SPÁJZ SZÖRP MINDENNAPJAIT, BIZTOSAN TUDJA, HOGY MINDEN LEHETŐSÉGET MEGRAGADUNK ARRA, HOGY A MÁR GENERÁCIÓK ÓTA VELÜNK LÉVŐ SZÖRPÖKET KICSIT ÚJRAGONDOLVA, A KOR IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN PREZENTÁLJUK. EZÉRT SEM GONDOLKOZTUNK SOKAT, AMIKOR A SZINTÉN HUNGARICOOL-NYERTES DEALBREAKER PROFI SÖRKÉSZÍTŐ CSAPATA MEGKERESETT MINKET AZZAL AZ ÖTLETTEL, HOGY KÉSZÍTENÉNEK EGY SÖRT A NYERTESEK TERMÉKEINEK FELHASZNÁLÁSÁVAL! EBBŐL AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSBŐL SZÜLETETT A DEALBREAKER LEGÚJABB WAKE-UP SHOT GYÜMÖLCSÖS SAVANYÚ SÖRE, MELYHEZ NAGY ÖRÖMÜNKRE SPÁJZ MÁLNASZÖRPÖT IS FELHASZNÁLTAK! AZ EREDMÉNY ÖNMAGÁÉRT BESZÉL!

2021.08.27 00:40
Spájz Szörp
Spájz Szörp
Sprint & spritz!

MI, A SPÁJZ SZÖRP CSAPATA TUDJUK JÓL, HOGY A TERMÉSZET SZERETETÉT, AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT A CSALÁDBAN LEHET LEGINKÁBB MEGTANULNI. GYERMEKKORUNK KIRÁNDULÁSAIRA, ÖNFELEDT SZALADGÁLÁSAIRA A MAI NAPIG ÖRÖMMEL EMLÉKSZÜNK VISSZA. A SPORTHOZ SZINTE KIFOGYHATATLAN ENERGIÁT BIZTOSÍTANAK A TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL, VALÓDI GYÜMÖLCSÖKBŐL ÉS FŰSZERNÖVÉNYEKBŐL KÉSZÍTETT FRISSÍTŐ ITALOK. A FINOM SPÁJZ SZÖRPÖK MÁR BÁRKINEK A KAMRÁJÁBAN IS ELÉRHETŐEK, HISZEN WEBSHOPUNKBAN KÉNYELMESEN MEGVÁSÁROLHATÓK.

2021.04.22 15:00
Spájz Szörp
Spájz Szörp
3, 2, 1 ... HELLO SPRITZ!

A SPRITZ A KIMAGASLÓ MINŐSÉGET GYÁRTÓ SPÁJZ SZÖRP KFT. LEGÚJABB TERMÉKCSALÁDJA, MELY LEHETŐVÉ TESZI, HOGY A SZÖRPITALOKAT MINDEN NAGYOBB ELŐKÉSZÜLET NÉLKÜL BÁRHOVA ÉS BÁRMIKOR MAGUNKKAL VIGYÜK ÉS FOGYASZTHASSUK. A 0,33 LITERES, TRENDI ALUDOBOZOS CSOMAGOLÁS TERMÉSZETESEN FRISSÍTŐ ÍZÉLMÉNYT REJT MAGÁBAN, AMELY VALÓDI GYÜMÖLCSÖK ÉS ILLATOS FŰSZERNÖVÉNYEK FELHASZNÁLÁSÁVAL KÉSZÜL.

 

A CUKORMENTES GYÖMBÉRSZÖRP ÉS AZ EPRES TIRAMISU TÖRTÉNETE

AZ UTÓBBI PÁR ÉVBEN AZ ÉLETÜNK SZÁMOS TERÜLETÉN ELKEZDTÜNK FIGYELNI ARRA, HOGY TUDATOSABBAN LÉTEZZÜNK. NINCS EZ MÁSKÉPP AZ ÉTKEZÉS TERÜLETÉN SEM. MEGNÉZZÜK, HOGY MIT VÁSÁROLUNK, ILLETVE KIALAKULT EGY STABILITÁS ABBAN IS, HOGY HOL. MEGVAN A KEDVENC ZÖLDSÉGESÜNK, HENTESÜNK, PÉKÜNK, DE HA MINDENT EGY KALAP ALATT AKARUNK ELINTÉZNI, AKKOR IS MA MÁR SZÁMOS VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGÜNK VAN ARRA VONATKOZÓAN, HOGY MERRE VESSZÜK AZ IRÁNYT. SOKAN KEZDTEK ÉLETMÓDVÁLTÁSBA ÉS FIGYELNEK JOBBAN ODA ARRA, HOGY MI A JÓ A TESTÜKNEK ÉS A LELKÜKNEK. MI A SPÁJZ SZÖRPNÉL IS TAPASZTALUNK VÁLTOZÁSOKAT A FOGYASZTÓI SZOKÁSOKBAN. AZT VETTÜK ÉSZRE, HOGY A CUKORMENTES TERMÉKEINK IRÁNT AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN MEGNŐTT A KERESLET. ÍGY NEM TITKOLT TERVÜNK, HOGY EBBE A KATEGÓRIÁBAN IS HAMAROSAN MINÉL TÖBB KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SZÖRP ÁLLJON A RENDELKEZÉSETEKRE.

MEGINT ITT A VALETIN-NAP! SZERESSÜK, VAGY FELEDJÜK?

IGAZI AMERIKAI SZOKÁS EZ, ÉDES, RÓZSASZÍN MÁZBAN, PIROS SZÍVEKKEL VASTAGON BORÍTVA. "A SZERELMESEK NAPJA" HARSOGJA AZ INTERNET, MIKÖZBEN NAGYON SOKAN CSAK FÁRADTAN SÓHAJTANAK FEL A HALLATÁN. MI LENNE, HA IDÉN, ÖSSZEZÁRVA, EGY KICSIT MÁSHOGY ÜNNEPELNÉNK?

ÍME, A MI ÖTLETEINK!

2021.02.03 13:00
Spájz Szörp
Spájz Szörp
MANNER, A SPÁJZ SZÖRP SEGÍTSÉGE(BE)

NEM VÁRHAT TOVÁBB, HOGY VÉGRE BEMUTASSUK  A SPÁJZ SZÖRP IGAZ BARÁTJÁT, AKI NÉLKÜL TALÁN EGY CSEPPET MINDEN SZÖRPÜNK IS KESERŰBB LENNE: MANNERT, A GOLDEN RETRIEVERT!

MANNER EGY KICSIT TÖBB, MINT KÉT ÉVE KERÜLT A CSALÁDBA ÉS AZÓTA ÉLVEZI KIVÁLTSÁGOS SZEREPÉT. MINDENHOVÁ ELKÍSÉRI GAZDÁIT, NAP MINT NAP KÖZÖSEN RÓJÁK A KÖRÖKET A KÖZELI ERDŐBEN,  FEDEZIK FEL A LEGJOBB - KUTYABARÁT - ÉTTERMEKET ÉS TERMÉSZETESEN EGYÜTT SEGÍTENEK A SPÁJZ SZÖRP ÜLTETVÉNYÉN FELMERÜLŐ FELADATOKBAN IS. DE KEZDJÜK AZ EGÉSZET AZ ELEJÉN…

HOGY KERÜL A KEDVENC SPÁJZ SZÖRPÖD A POHARADBA?

VAJON KIK ÉS HOGYAN GONDOSKODNAK A SPÁJZ SZÖRPNÉL ARRÓL, HOGY EGY-EGY POHÁR FINOM SZÖRPBEN MINDIG A LEGJOBB MINŐSÉGET KAPJUK? HOGY A GYÁRTÁS SORÁN A GYÜMÖLCSÖK, A FŰSZER- ÉS GYÓGYNÖVÉNYEK SOK-SOK POZITÍV TULAJDONSÁGA BIZTOSAN AZ ÜVEGBEN MARADJON? BEMUTATKOZIK A SPÁJZ CSAPATA!

2020.12.18 11:15
Spájz Szörp
Spájz Szörp
ETESD A DOKIT! (ITASD A DOKIT!)

LASSAN FENYŐFÁK KÖLTÖZNEK AZ OTTHONAINKBA, NAP NAP UTÁN EGYRE TÖBB ÉDESSÉGET MAJSZOLUNK ÉS UGYAN MÉG AZ ÉV VÉGI HAJTÁS MIATT RENGETEG A MUNKA, DE KÖZBEN TUDJUK, HOGY HAMAROSAN KIFÚJHATJUK MAGUNKAT EGY KIS IDŐRE. MI IGEN, AZONBAN A KORONAVÍRUS ELLEN KÜZDŐ ORVOSOK, EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓK NEM. EGYETLEN PERCRE SEM, HÓNAPOK ÓTA. EZÉRT ÚGY DÖNTÖTTÜNK, HOGY CSATLAKOZUNK AZ #ETESDADOKIT ÖSSZEFOGÁS MÁSODIK HULLÁMÁHOZ IS, HOGY A SZÍVVEL-LÉLEKKEL KÉSZÜLT, GYÜMÖLCSÖS SZÖRPJEINKKEL LEGALÁBB EGY-EGY PILLANATNYI DERŰT VIHESSÜNK KÜZDELMES NAPJAINKBA.

MÉZESKALÁCS MUFFIN, AVAGY A MÉZESKALÁCS ÚJRAGONDOLVA

A SZOTYI MŰVEK BLOG SZERZŐJÉNEK, ROMICS BEÁNAK RECEPTJE

GYEREKKOROM ÓTA SZÁMOMRA A MUFFIN AZ A TÉSZTA-CUCC VOLT, AMIT ÖSSZEKEVERSZ, JÓ ESETBEN VALAMIT BELEFORGATSZ A TÉSZTÁBA, KISÜTÖD A FORMÁBAN VAGY A KAPSZLIBAN, ÉS AZTÁN MEGESZED A HOL JOBBAN, HOL NEM ANNYIRA JÓL SIKERÜLT DARABOT. ŐSZINTÉN, NEM KÜLÖNÖSEBBEN A KEDVENCEM, SZERINTEM EGY ELÉG UNALMAS SÜTI.

AZTÁN NÉHÁNY ÉVE ELKEZDTEM NÉZEGETNI A TETEJÉN KRÉMES VÁLTOZATOKAT, AMITŐL ELSŐ KÖRBEN HATÁROZOTTAN IDEGENKEDTEM - ÉS AZTÁN A MÁSODIKBAN IS, ÚGYHOGY NEM IS IGAZÁN ÉREZTEM KÉSZTETÉST ARRA, HOGY KIPRÓBÁLJAM.

2020.12.08 14:00
Spájz Szörp
Spájz Szörp
KEDVENCÜNK A MÉZESKALÁCS

A MÉZESKALÁCS A KARÁCSONY ÉS AZ AZT MEGELŐZŐ ADVENTI IDŐSZAK VALÓSZÍNŰLEG LEGGYAKRABBAN KÉSZÍTETT SÜTEMÉNYE. AMI VISZONT BIZTOS, HOGY MI, A SPÁJZNÁL NAGYON SZERETJÜK. ALKOTÁSUKNÁL MÁR A LEGKISEBBEK IS SZÍVESEN BESEGÍTENEK, NAGY LELKESEDÉSSEL GYÁRTVA EGYMÁS UTÁN A CSENGŐT, A RÉNSZARVAST, A CSILLAGOT. ÁLTALÁBAN MINDIG KEVÉS KÉSZÜL BELŐLE, ÉS PÁR NAP ELTELTÉVEL KEZDŐDHET A KÖZÖS MÓKA ELŐRÖL. EBBEN AZ ÍRÁSUNKBAN MEGOSZTJUK VELETEK A MI KEDVENC KLASSZIKUS RECEPTÜNKET, AMIT EGY KIS MÉZESKALÁCS TÖRTÉNETTEL IS MEGFŰSZEREZTÜNK.

2020.11.26 14:48
Spájz Szörp
Spájz Szörp
A BLACK FRIDAY NYOMÁBAN

ÁLLJUNK MEG EGY SZÖRPRE A FEKETE PÉNTEKEN!

HETEK ÓTA CSEPEG, KEVEREDIK LASSAN A MINDENNAPJAINKBA A FOGYASZTÁS LEGNAGYOBB ÜNNEPE, A BLACK FRIDAY. SOKAN IZGATOTTAN VÁRJÁK, KERESIK A LEGJOBB AJÁNLATOKAT, DE VANNAK OLYANOK IS, AKIK ELLENKAMPÁNYBA KEZDTEK. NA DE MI IS EZ AZ EGÉSZ? SPÁJZOLJUNK BE RÓLA EGY KIS TUDÁST IS A SZÖRPÖK MELLÉ.

2020.11.24 20:55
Spájz Szörp
Spájz Szörp
EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT... A SPÁJZ SZÖRP

KI NEM GONDOLKOZOTT MÉG AZON, HOGY KIK ÁLLHATNAK EGY-EGY SIKERES VÁLLALKOZÁS MÖGÖTT? ÖLTÖNYÖS ÜZLETEMBEREKET KÉPZELÜNK EL, VAGY IMPULZÍV Y-GENERÁCIÓS FIATALOKAT? VAJON HONNAN JÖTT AZ ÖTLET ÉS MI VOLT A HAJTÓERŐ, AMI MIATT EZ NEM MARADT A FIÓKBAN? A SPÁJZ SZÖRP „ÉDESANYJA”, BÁLINT ENDRÉNÉ ILDI ENGED MOST BEPILLANTÁST NYERNI AZ Ő TÖRTÉNETÜKBE.

2020.11.10 14:13
Spájz Szörp
Spájz Szörp
EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT... A SZÖRP

TALÁN SOKUNKNAK VAN OLYAN SZERENCSÉJE, HOGY A GYÜMÖLCSÖSEN ZAMATOS SZÖRP MÁR KISGYERMEK KORUNK ÓTA TERMÉSZETES KÍSÉRŐJE A CSALÁDI PILLANATOKNAK, A MEGHITT BARÁTI BESZÉLGETÉSEKNEK, ÉS ELKÍSÉR MA IS, E FOLYTON VÁLTOZÓ VILÁG KISSÉ BIZONYTALAN MINDENNAPJAIBAN. DE VAJON ÍGY VAN EZ MÁS KULTÚRÁKBAN IS? ÉS MI A KÜLÖNBSÉG SZÖRP ÉS SZIRUP KÖZÖTT? HONNAN JÖTT EGYÁLTALÁN? HISZ NÁLUNK MINDIG CSAK VOLT, ÉS KÉSZ.

Webáruház készítés