Miért érdemes a Spájz Szörpöt választani?

   

A Spájz Szörpök koncentrált, tiszta gyümölcstartalma kimagasló a prémium szörpök között is. Kóstold meg és hasonlítsd össze! A zamatok magukért beszélnek majd.

 

 

Termékeinkben a nagymamánktól kapott családi receptúrát ötvözzük a mai technológia adta lehetőségekkel. Ezért fordulhat az elő, hogy ha megkóstolsz egy pohár Spájz Szörpöt, a nagyszülőknél töltött gyerekkori nyarak jutnak majd az eszedbe.

 

 

 

Családi vállalkozásunk 2013 óta készít prémium minőségű szörpöket a Balaton fővárosában, Keszthelyen. Az alapanyagok beszerzésénél saját ültetvényünkre támaszkodunk. Törekszünk a saját termesztésű alapanyagok felhasználására, hogy minél több munkát teremthessünk ültetvényünkön, Holládon is.  

 

 

 

A saját termesztésű alapanyagok gondos kiválasztásának köszönhetően, minden szörpünk nemcsak rendkívül magas gyümölcstartalommal, hanem kiváló eltarthatósággal is rendelkezik. Így bontatlan állapotban 12 hónapos garanciát vállalunk a termékekre.

 

 

 

Megrendeléseidet igyekszünk 2 munkanapon belül eljuttatni hozzád, de ez függ futárpartnerünk leterheltségétől is. Kérjük, rendelésedkor mindig vedd azt figyelembe, hogy a kiszállítás ideje hétvégén és ünnepnapokon szünetel.

 

 

Vásárolj 19.990 Ft felett és a házhozszállítás költségét mi álljuk!

 

 

Termékeinkért személyesen vállaljuk a felelősséget. A palackon, vagy az oldalon található elérhetőségeken nem egy gépi hang, hanem mi fogunk válaszolni. Velünk bármikor személyesen felveheted a kapcsolatot, elmondhatod véleményedet, vagy visszajelzéseidet termékeinkkel kapcsolatban. Ezeket köszönjük és folyamatosan beépítjük a folyamatainkba is, hogy minden nappal még jobbá váljanak a Spájz Szörpök.

 

 

 

A Great Taste Awards a világ legnagyobb és legelismertebb kistermelői versenye, ahol több mint 500 szakértő bírál és ad visszajelzést több tízezer termékről. Függetlenül attól, hogy egy termék 1-, 2- vagy 3-csillagos elismerésben részesül, a Great Taste csillagot megszerezni hatalmas elismerés. 2019 óta a Spájz Provence szörp is a legjobbak közé tartozik, amire mi nagyon büszkék vagyunk. 

 

Webáruház készítés