Rólunk

Minden, amit a Spájz Szörpről tudni érdemes

Keszthelyi családi vállalkozásunk 2013 óta készít prémium minőségű szörpöket.

Termékeinkben a régi, nagyszüleinktől kapott családi receptúrát ötvözzük a mai technológia adta lehetőségekkel, hogy saját termesztésű alapanyagainkból a legjobb minőségű szörpöket készíthessük el minden nap a Spájz Szörp rajongóknak.

Az előállítás során nem sűrítménnyel dolgozunk, ily módon termékeinkben mindig az alapanyagok természetes íze köszön vissza.

A saját termesztésű alapanyagok gondos kiválasztásának köszönhetően, minden szörpünk rendkívül magas gyümölcstartalommal és kiváló eltarthatósággal rendelkezik, így bontatlan állapotban 12 hónapos garanciát vállalunk a termékekre.

Hiszünk abban, hogy a nyílt kommunikáció, a visszajelzések működésünkbe történő folyamatos beépítése a hosszútávú sikerünk záloga: Vásárlóink visszajelzéseire, illetve ötleteire építve jelenleg 15 különböző ízben érhetőek el a Spájz Szörpök az olyan klasszikusoktól, mint a málna vagy bodza, a teljesen cukormentes, cukorbetegek számára is fogyasztható levendula és gyömbéren keresztül egészen az olyan merész újításokig, mint a mentával megbolondított uborka vagy forró italként is kiváló téli fűszeres szörpünk.

Termékeinket szakmai körökben is folyamatosan megméretjük. Nagy öröm volt számunkra, hogy korábbi hazai sikereink mellett, 2019-ben a kézműves termékek Oscar-díjának is nevezett Great Taste Awards gasztronómiai versenyen (https://greattasteawards.co.uk/) a Provence szörpünk elismerést kapott.

Nagy örömünkre 2021 áprilisában bevezetésre került a spritz termékcsalád, amely lehetővé teszi, hogy a szörpitalokat nagyobb előkészület nélkül mostantól bárhova és bármikor magunkkal vigyük és fogyasszuk. A 0,33 literes, trendi aludobozos csomagolás természetesen frissítő ízélményt rejt magában, amely saját termesztésű gyümölcsök, valamint illatos fűszernövények felhasználásával készül és hozzáadott aromákat, színezőanyagokat nem tartalmaz. A spritz portfóliójába első körben a Spájz Szörpök legnépszerűbb ízei kerültek be, úgymint a Spájz Málnaszörpből készült spritz málna, a Spájz Bodzaszörp felhasználásával előállított spritz bodzavirág, illetve a spritz cukormentes levendulavirág, amely alapja a Spájz Cukormentes levendulaszörp. Büszkék vagyunk arra, hogy a spritz termékcsaládunk 2021-ben bekerült a HUNGARICOOL by SPAR díjazottjai közé is.

Reméljük, hogy kínálatunkban te is megtalálod a kedvenc Spájz Szörpödet! Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk!

 

Üdvözlettel,

A Spájz Szörp csapata

Webáruház készítés