Rólunk

Minden, amit a Spájz Szörpről tudni érdemes

Keszthelyi családi vállalkozásunk 2013 óta készít prémium minőségű szörpöket.

Termékeinkben a régi, nagyszüleinktől kapott családi receptúrát ötvözzük a mai technológia adta lehetőségekkel, hogy saját termesztésű alapanyagainkból a legjobb minőségű szörpöket készíthessük el minden nap a Spájz Szörp rajongóknak.

Az előállítás során nem sűrítménnyel dolgozunk, ily módon termékeinkben mindig az alapanyagok természetes íze köszön vissza.

A saját termesztésű alapanyagok gondos kiválasztásának köszönhetően, minden szörpünk rendkívül magas gyümölcstartalommal és kiváló eltarthatósággal rendelkezik, így bontatlan állapotban 12 hónapos garanciát vállalunk a termékekre.

Hiszünk abban, hogy a nyílt kommunikáció, a visszajelzések működésünkbe történő folyamatos beépítése a hosszútávú sikerünk záloga: Vásárlóink visszajelzéseire, illetve ötleteire építve jelenleg 14 különböző ízben érhetőek el a Spájz Szörpök az olyan klasszikusoktól, mint a málna vagy bodza, a teljesen cukormentes, cukorbetegek számára is fogyasztható levendula és gyömbéren keresztül egészen az olyan merész újításokig, mint a mentával megbolondított uborka vagy forró italként is kiváló téli fűszeres szörpünk.

Termékeinket szakmai körökben is folyamatosan megméretjük. Nagy öröm volt számunkra, hogy korábbi hazai sikereink mellett, 2019-ben a kézműves termékek Oscar-díjának is nevezett Great Taste Awards gasztronómiai versenyen (https://greattasteawards.co.uk/) a Provence szörpünk elismerést kapott.

Reméljük, hogy hamarosan Ön is megtalálja a kedvenc Spájz Szörpjét, kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel,

A Spájz Szörp csapata

Webáruház készítés