Blog

Fedezd fel termelőinket!

2022.03.29 18:05
Spájz Szörp
Spájz Szörp
Fedezd fel termelőinket!

LÁTTAD MÁR, HOGY MEGÚJULT A SPÁJZ SZÖRP WEBHOP?

Régi nagy álmunkat valósítottuk meg azzal, hogy hazai termelők kiváló termékeit is bevontuk a Spájz Szörp webshop kínálatába. A Spájz Szörp márka megalkotásakor egyaránt inspirált minket, hogy a szörpök spájzunk polcain sorakoztak, ahogy régen a nagymamánknál is láttuk. Már ekkor kialakult az a víziónk, hogy hosszabb távon a szörpök mellett több mindennel, például lekvárokkal, és más, prémium hazai gyártók termékeivel is foglalkozni szeretnénk.

Most büszkén mutatjuk be megújult webshopunkat, ahol a Spájz Szörpök mellett hazai termelők kiváló termékeit találhatod meg. 

Kik is ők pontosan? Olvass tovább, cikkünkből minden kiderül!

A Spájz Szörp számára a minőség, a folyamatos fejlődés, a kiváló, hazai alapanyagok és természetes összetevők elsődlegesek, melyben sosem kötünk kompromisszumot. A hazai termelők termékeivel kiegészített kínálat kialakításánál is ezt tartottuk szem előtt. A nálunk megjelenő hazai termelők értékei megegyeznek a Spájz Szörp által képviselt értékekkel: a termékek kiváló, hazai alapanyagokból készül, természetes összetevők felhasználásával, modern gyártási technológiával és kimagasló szakértelemmel. Kiegészült termékkínálatunkban egészséges reggeliket, mentes ropogtatnivalókat, kenni és mártogatni való édes, valamint sós finomságokat, frissítő mustot, izgalmas olajokat és eceteket találsz. Mindent, amit a spájzban keresel.

1. Legjava

A Homokhátság Szíve Zöldség – és Gyümölcsfelolgozó Start Szociális Szövetkezet Bordányban, a Homokhátság Szívében működik. A szociális szövetkezet célkitűzése a helyi munkanélküliség csökkentésén túl, hogy elsősorban helyi, kézzel válogatott alapanyagokból, tartósítószer és adalékanyag-mentesen készítsenek, kiváló minőségű különlegességeket. Kis üzemükben olyan helyben megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket dolgoznak fel, amelyek Magyarország déli, napsütötte vidékén teremnek és a homokháti gazdák gondossága tette őket ízletessé.

A Legjava termékek kézzel válogatott zöldségekből és gyümölcsökből készülő egyedi ízvilágú szószok, zöldségkrémek és chutney-k, amelyeket büszkén tehetsz asztalodra vagy bátran kiegészítheted velük ételeidet!

2. Dr Honey

A magyar méz évtizedek óta egyet jelent földünk legjavával. A Dr Honey elkötelezett a méz minőségi összetevőinek megőrzésében. A Dr Honey mézek nem esnek át hőkezelésen és ultrafiltráláson, így megőrízve a mézben lévő értékes ásványi anyagokat. A Dr Honey elutasítja a különböző forrásokból származó mézek keverését, s kizárólag valódi, tiszta magyar mézet kínálnak fogyasztóik számára. A Dr Honey mézeinek termőterülete elsősorban a Tokaj – Zemplén Tájvédelmi Körzet és annak 80 km-es körzete, s a feldolgozás is ebben a régióban történik.

3. Rosales

Miklós Tamást, a Rosales alapítóját már gyermekként lenyűgözték a növények, minden kirándulására magával vitte a növényhatározóját. Bár eleinte mérnök informatikusként dolgozott, végül elkezdte tanulmányait a keszthelyi kertészmérnök karon. Már tanulmányai alatt családi földjeire két hektár sárgabarack és szilvaültetvényt telepített, melyet az egyetemen tanultak alapján saját gondozásába vett. Az első gyümölcsök megjelenése után született meg az elhatározás, hogy feleségével olyan lekvárokat készítsenek, amiket gyermekeik is szívesen fogyasztanának. A Rosales lekvárok friss gyümölcsből készülnek, egészségesek, adalékanyag és tartósítószer mentesek. A lekvár receptek kidolgozásában a család cukrászmestere segített, így születtek meg az olyan különlegességek, mint a Mákos-meggylekvár, vagy Csilis-csokis szilva desszertlekvár.

Kóstold meg a Rosales lekvárokat és élvezd a természetes alapanyagok és izgalmas fűszerek fúzióját!

4. Grapoila

Már a kezdet kezdetén, a cégalapításkor fontos volt a Grapoila számára a környezetvédelem. Egy természetes alapanyagokból, kitűnő minőségű, teljes értékű élelmiszer gyártásának az ötletével együtt feltett szándékuk volt értéket teremteni abból, amit mások kidobásra ítéltek. A szőlőtörköly a borászatok hulladéka, korábban maximum állati takarmányozásra használták, a Grapoila mégis a kincset érő, kiváló élettani hatású, minőségi olajat rejtő szőlőmagot látták meg benne több mint 10 évvel ezelőtt. Ezzel az első alapanyaggal kezdődött a Grapoila hidegen sajtolt olajok Zero Waste ‒ azaz hulladék nélküli – gyártása. A Grapoila alapelve, hogy a természetes összetevőből álló, vegyszermentesen előállított élelmiszerek a minőségi táplálkozás alapkövei. Termékeik hidegen sajtolási eljárással készülnek: a hidegen sajtolás kizárólag mechanikai eljárás, melynek során az alapanyagok természetes, értékes összetevői teljes mértékben megőrződnek.

Illeszd be étkezésedbe a Grapoila hazai, kiváló minőségű magkrémeit és élvezd a természet nyújtotta ízélményt!

Cikkünket folytatjuk, következő bejegyzésünkben megismerheted közelebbről a további 4 új, hazai termelőnket is.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is, hogy első kézből értesülj híreinkről!

Folytatjuk!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.