Blog

Fedezd fel termelőinket! #2

2022.03.29 18:05
Spájz Szörp
Spájz Szörp
Fedezd fel termelőinket! #2

LÁTTAD MÁR, HOGY MEGÚJULT A SPÁJZ SZÖRP WEBHOP?

Régi nagy álmunkat valósítottuk meg azzal, hogy hazai termelők kiváló termékeit is bevontuk a Spájz Szörp webshop kínálatába. A Spájz Szörp márka megalkotásakor egyaránt inspirált minket, hogy a szörpök spájzunk polcain sorakoztak, ahogy régen a nagymamánknál is láttuk. Már ekkor kialakult az a víziónk, hogy hosszabb távon a szörpök mellett több mindennel, például lekvárokkal, és más, prémium hazai gyártók termékeivel is foglalkozni szeretnénk.

Büszkén mutatjuk be megújult webshopunkat, ahol a Spájz Szörpök mellett hazai termelők kiváló termékeit találhatod meg. 

Kik is ők pontosan? Előző cikkünkből megismerhetted 4 termelőnket, most pedig további 4 termelőnket mutatjuk be közelebbről. Ez még nem minden!

A cikkben bemutatott 4 termelő termékeit a TERMELO10 kuponkóddal június 23. és június 30. között 10% kedvezménnyel rendelheted meg. Ismerd meg őket és kóstold meg kiváló minőségű termékeiket most 10% kedvezménnyel!

A Spájz Szörp számára a minőség, a folyamatos fejlődés, a kiváló, hazai alapanyagok és természetes összetevők elsődlegesek, melyben sosem kötünk kompromisszumot. A hazai termelők termékeivel kiegészített kínálat kialakításánál is ezt tartottuk szem előtt. A nálunk megjelenő hazai termelők értékei megegyeznek a Spájz Szörp által képviselt értékekkel: a termékek kiváló, hazai alapanyagokból készülnek, természetes összetevők felhasználásával, modern gyártási technológiával és kimagasló szakértelemmel. Kiegészült termékkínálatunkban egészséges reggeliket, mentes ropogtatnivalókat, kenni és mártogatni való édes, valamint sós finomságokat, frissítő mustot, izgalmas olajokat és eceteket találsz. Mindent, amit a spájzban keresel.

5. Mendula

A Mendula alapítói mindig is érezték, hogy cukrászattal szeretnének foglalkozni. Történetük tortakészítéssel és kiszállítással indult, majd csomagolt édes és sós kekszek értékesítésével folytatódott. Munkájuk során észrevették, hogy a kereslet nő a mentes termékek iránt, így kis idő elteltével lecserélték termékkínálatukat, aszalt gyümölcsök és az olajos magvak vették át az uralmat a műhelyükben. Az egyik terméket követte a másik, új ötleteket dolgoztak ki, a többi pedig már történelem. A Mendula alapítói szívükön viselik családjuk egészségének sorsát, így alapelvük, hogy nem tesznek olyan összetevőt a termékeikbe, amit a saját gyerekeiknek nem adnának.

Nézz körbe a Mendula világában, válassz egészséges és finom granolákat, magkrémeket és snackeket most 10% kedvezménnyel a TERMELO10 kuponkóddal!

6. Majomkenyér

A Majomkenyér útja az ételérzékenységtől a kísérletezésen át a Great Taste, az élelmiszerek Oscar-díjának is nevezett kitüntetésig vezet. Történetük 2012-ben ételérzékenységgel kezdődött, aztán a témához kapcsolódó bloggal folytatódott, ahol kapaszkodót, információt nyújtottak azoknak, akik épp csak belekezdtek a mentes étkezésbe. Tudták, hogy életmentő, ha tudatosul az emberben, nincs egyedül, hogy van, akihez fordulhat, és milyen sokat segít, ha valaki megmutatja, merre az előre. 2014-ben indították útjára saját márkájukat, amely jól tükrözi a márka alapítóit: szórakoztató, játékos, belevaló, iránymutató és bátor. 2019-ben a Mentes-díj 2019 Street Food kategória győztese lett a Majomkenyér Málnás-csokis keksz, a kihívásokkal teli 2020-ban pedig a Narancsos-fahéjas keksz megkapta a nemzetközi Great Taste Awards elismerését. A Majomkenyér mottója: Nem ehetünk meg mindent, csináltunk hát olyat, amit (szinte) mindenki megehet. A Majomkenyér készítői számára fontos, hogy a klasszikus termékekhez képest mentes termékek, ne "ahhoz képest" legyenek finomak, hogy mentesek, hanem valóban élvezet legyen enni őket.

Kóstold meg te is a Majomkenyér kompromisszuk nélküli kekszeit most 10% kedvezménnyel a TERMELO10 kuponkóddal!

7. Royal Paté

A Royal Paté csapata kreatív, inspiráló, modern módon alkotta újra a libamáj fogalmát. Egy olyan kifinomult terméket hoztak létre, amelyet a rendkívüli élvezeti érték vezérel, a természetes, kiváló minőségű és nyomon követhető összetevők jellemeznek. A Royal Paté Európában egyedülálló termékek mesterséges anyagoktól, tartósítószerektől, és adalékanyagoktól mentesek.

Kóstolj bele Te is a Royal Paté termékeibe és élvezd a természet adta tökéletességet most 10% kedvezménnyel a TERMELO10 kuponkóddal!

8. Kaldeneker

Kaldeneker György saját elmondása szerint azért lett szakács, mert erre született. Gyerekkora óta szeretett a konyha körül ténykedni, kevergetni a sütikhez a krémeket, gyúrni a tésztát, fejteni a zöldborsót. Saját márkája megalkotásával megtalálta azt a helyet, ahol tud alkotni saját álmai szerint. Imádja a friss fűszereket, melyeket bátran, akár pazarlóan használ termékeiben. Szerencsésnek tartja magát, hogy a hobbija a hivatása: naponta kreál érdekesnél érdekesebb ételeket. Kaldeneker György mottója: Mert jót enni jó!

Ismerd meg Kaldeneker György lekvárjait és kóstolj bele fűszerekkel teli, izgalmas világába most 10% kedvezménnyel a TERMELO10 kuponkóddal!

Cikkünket folytatjuk, következő bejegyzésünkben megismerheted közelebbről a további 4 hazai termelőnket is.

Kövess minket Facebookon és Instagramon is, hogy első kézből értesülj híreinkről!

Folytatjuk!

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.